- Czekolady o różnej płynności i zawartości kakao
- Białe 26%-33%
- Deserowe 55% – 85%
- Gold – karmelowe
- Mleczne 34%-36%
- Ruby RB1
- Dekoracje czekoladowe różne kształty i kolory
- Dropsy czekoladowe do zapiekania
- Foremki czekoladowe różne wzory
- Korpusy czekoladowe:
- Masło kakaowe
- Nadzienia do pralin
- Na bazie alkoholu
- Klasyczne
- Owocowe
- Nibs
- Patyczki czekoladowe do zapiekania
- Polewy:
- Czekoladowe miękkie: biała i deserowa
- Czekoladowa twarda deserowa
- Bez temperowania: białe i deserowe
- Posypki
- Crispelsy chrupki oblane czekoladą różne kolory
- Owoce liofilizowane w kawałkach i pudrze
- Strzelające oblane czekoladą
- Wiórki
Serwis wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na wykorzystywanie plików cookies.