- Agar
- Albumina
- Aromaty
- Barwniki spożywcze
- W proszku do mas cukrowych, śmietany, kremów, , mas tłustych – czekolad, polew lustrzanych
- W żelu do mas cukrowych, śmietany, kremów, polew lustrzanych
- Perłowe do czekolady, mas cukrowych: w proszku i sprayu,
- Z masłem kakaowym do mas tłustych – czekolad
- Bakalie
- Ananas suszony, kandyzowany
- Daktyle
- Imbir kandyzowany
- Jack fruit-Chlebowiec
- Mango suszone
- Mieszanka keksowa
- Migdał cały ze skórką i blanszowany, kostka, słupek, mączka
- Orzechy: laskowe ze skórką i blanszowane , nerkowce, pecan, włoskie
- Papaja
- Pistacje całe zielone i prażone solone
- Rodzynki
- Skórka pomarańczowa
- Wiórki kokosowe
- Żurawina kandyzowana cała i cięta
- Cukier:
- Glukoza w proszku
- Inwertowany- trymolina
- Ksylitol
- Maltodekstryna
- Puder zwykły lub nietopliwy
- Trzcinowy- brązowy
- Wanilinowy
- Cynamon
- Czekolady o różnej płynności i zawartości kakao
- Białe 26%-33%
- Deserowe 55% – 100%
- Gold – karmelowa
- Karmelowe
- Mleczne 34%-36%
- Ruby RB1, RB2
- Czekolada płynna do picia
- Dekoracje
- Czekoladowe, cukrowe: foremki: różne kształty,
- Draże czekoladowe jak lentilki
- Korpusy czekoladowe Białe, Deserowe, Mleczne
- Kulki:
- Czekoladowe
- W zalewie izotonicznej
- Zbożowe pokryte czekoladą
- Opłatkowe: kwiaty, liście, opłatki 14,5cm i 21cm
- Posypki cukrowe czekoladowe, opłatkowe
- Dropsy czekoladowe do zapiekania
- Galaretki z barwnikami naturalnymi
- Granity
- Kakao
- 10%-12%
- 10%-12% Czarne Noir
- 22%-24%
- Klej spożywczy
- Komponenty do produkcji lodziarskiej
- mleczne
- owocowe
- bez mleka
- wegańskie
- Klasyczne
- Owocowe
- Bazy do lodów w procesie zimnym i gorącym
- Pasty smakowe
- Sprinty – lody do szybkiego przygotowania przy użyciu wody lub mleka
- Arabeschi variegatury– nadzienia i dekoracje do lodów
- Centorighe polewy do lodów z automatu
- Toppingi polewy do dekoracji lodów i deserów
- Zagęstniki do soków i owoców
- Kremy budyniowe
- Na ciepło
- Na zimno
- Kwiaty suszone
- Marmolady wieloowocowe i z róży
- Masło kakaowe
- Masy cukrowe:
- 250g i 1kg do obkładania
- 1 kg do figurek
- Mieszanki:
- Cukiernicze
- Do produkcji GOFRÓW
- piekarnicze
- Nadzienia
- Klasyczne
- Owocowe z owocami i gładkie na zimno i termostabilne
- Z chrupkami
- Nibsy z czekolady
- Owoce
- Jabłko prażone
- Liofilizowane w kawałkach i całe
- W syropie wiśnia Amarena
- W żelu: 5kg na zimno i 3kg, 14kg termostabilne
- Pasty smakowe Pregel, Callebaut, Barbara Luijckx, Irca
- Owocowe
- Klasyczne w tym też 100%: orzech laskowy, włoski, pistacja
- Patyczki czekoladowe do zapiekania: różne rozmiary
- Pektyny
- Płatki owsiane
- Polewy:
- Czekoladowe: miękkie i twarde
- Błyszczące miral glaze – polewy lustrzane
- Bez temperowania białe i ciemne
- Do lodów
- Posypki
- Crispelsy chrupki oblane czekoladą różne kolory
- Owoce liofilizowane w kawałkach i pudrze
- Strzelające
- Wiórki
- Półprodukty gotowe:
- Babeczki kruche
- Biszkopty 60x 40: białe, biało-brązowe, brązowe
- Mini ptysie
- Mini eclery
- Tartaletki słodkie i wytrawne
- Bezoletki
- Prażynki
- Pudełka papierowe różne szerokości i wysokości
- Puree owocowe:
- Shake
- Skrobia
- Kukurydziana
- ziemniaczana
- Słód
- Syrop glukozowy wiadro 900g i 15 kg
- Śmietany:
- Zwierzęce
- Roślinne
- Wafle
- półsłodkie i wysokocukrowe
- Miseczki do lodów
- Rurki waflowe
- Rurki dekoracyjne
- Wachlarzyki, misie, zoo
- Ziarna:
- Dynia
- Mak
- Siemię
- Sezam
- Słonecznik
- Żelatyna w proszku 180 bloom i w płatkach 200 bloom
Dodatkowo posiadamy:
- Blachy
- Aluminiowe
- Ze stali nierdzewnej
- Flary -race
- Folie dekoracyjne
- Formy do ciast:
- Aluminiowe
- Papierowe do ciast i mufinek
- Silikonowe
- Formy do pralin
- Silikonowe
- Z poliwęglanu
- Kubki papierowe do kawy i deserów lodowych
- Łopatki i łyżeczki drewniane i plastikowe
- Masy cukrowe i opłatki różnej grubości do drukowania
- Maty silikonowe
- Air maty różne rozmiary
- Gładkie
- Naboje do syfonów do bitej śmietany
- Podkłady
- Papierowe: białe, czarne, srebrne, złote i inne różne wzory
- Ranty
- Aluminiowe
- Ze stali nierdzewnej
- Serwetki jednorazowe
- Skrobki
- Szpatuły silikonowe
- Świeczki
- Topery
- Tylki
- Worki – rękawy cukiernicze
- Wykrojniki