• Agar
  • Albumina
  • Aromaty
  • Barwniki spożywcze
    • W proszku do mas cukrowych, śmietany, kremów, , mas tłustych – czekolad, polew lustrzanych
    • W żelu do mas cukrowych, śmietany, kremów, polew lustrzanych
    • Perłowe do czekolady, mas cukrowych: w proszku i sprayu,
    • Z masłem kakaowym do mas tłustych – czekolad
  •  Bakalie
    • Ananas suszony, kandyzowany
    • Daktyle
    • Imbir kandyzowany
    • Jack fruit-Chlebowiec
    • Mango suszone
    • Mieszanka keksowa
    • Migdał cały ze skórką i blanszowany, kostka, słupek, mączka
    • Orzechy: laskowe ze skórką i blanszowane , nerkowce, pecan, włoskie
    • Papaja
    • Pistacje całe zielone i prażone solone
    • Rodzynki
    • Skórka pomarańczowa
    • Wiórki kokosowe
    • Żurawina kandyzowana cała i cięta
  • Cukier:
    • Glukoza w proszku
    • Inwertowany- trymolina
    • Ksylitol
    • Maltodekstryna
    • Puder zwykły lub nietopliwy
    •  Trzcinowy- brązowy
    • Wanilinowy
    • Cynamon
    • Czekolady o różnej płynności i zawartości kakao
      • Białe 26%-33%
      • Deserowe  55% – 100%
      • Gold – karmelowa
      • Karmelowe
      • Mleczne 34%-36%
      • Ruby RB1, RB2
    • Czekolada płynna do picia
    • Dekoracje
      • Czekoladowe,  cukrowe: foremki: różne kształty,
      • Draże czekoladowe jak lentilki
      • Korpusy czekoladowe Białe, Deserowe, Mleczne
      • Kulki:
    • Czekoladowe
    • W zalewie izotonicznej
    • Zbożowe pokryte czekoladą
      • Opłatkowe: kwiaty, liście, opłatki 14,5cm i 21cm
      • Posypki cukrowe czekoladowe, opłatkowe
    • Dropsy czekoladowe do zapiekania
    • Galaretki z barwnikami naturalnymi
    • Granity
    • Kakao
      • 10%-12%
      • 10%-12% Czarne Noir
      • 22%-24%
      • Klej spożywczy
      • Komponenty do produkcji lodziarskiej
        • mleczne
        • owocowe
        • bez mleka
        • wegańskie
        • Klasyczne
        • Owocowe
        • Bazy do lodów w procesie zimnym i gorącym
        • Pasty smakowe
        • Sprinty – lody do szybkiego przygotowania przy użyciu wody lub mleka
        • Arabeschi variegatury– nadzienia i dekoracje do lodów
        • Centorighe polewy do lodów z automatu
        • Toppingi polewy do dekoracji lodów i deserów
        • Zagęstniki do soków i owoców
      • Kremy budyniowe
        • Na ciepło
        • Na zimno
      • Kwiaty suszone
      • Marmolady wieloowocowe i z róży
      • Masło kakaowe
      • Masy cukrowe:
        • 250g i 1kg do obkładania
        • 1 kg do figurek
      • Mieszanki:
        • Cukiernicze
        • Do produkcji GOFRÓW
        • piekarnicze
        • Nadzienia
          • Klasyczne
          • Owocowe z owocami i gładkie na zimno i termostabilne
          • Z chrupkami
        • Nibsy z czekolady
        • Owoce
          • Jabłko prażone
          • Liofilizowane w kawałkach i całe
          • W syropie wiśnia Amarena
          • W żelu: 5kg na zimno i 3kg,  14kg termostabilne
        • Pasty smakowe Pregel, Callebaut, Barbara Luijckx, Irca
          • Owocowe
          • Klasyczne w tym też 100%: orzech laskowy, włoski, pistacja
        • Patyczki czekoladowe do zapiekania: różne rozmiary
        • Pektyny
        • Płatki owsiane
        • Polewy:
          • Czekoladowe: miękkie i twarde
          • Błyszczące miral glaze – polewy lustrzane
          • Bez temperowania białe i ciemne
          • Do lodów
        • Posypki
          • Crispelsy chrupki oblane czekoladą różne kolory
          • Owoce liofilizowane w kawałkach i pudrze
          • Strzelające
          • Wiórki
          • Półprodukty gotowe:
            • Babeczki kruche
            • Biszkopty 60x 40: białe, biało-brązowe, brązowe
            • Mini ptysie
            • Mini eclery
            • Tartaletki słodkie i wytrawne
            • Bezoletki
          • Prażynki
          • Pudełka papierowe różne szerokości i wysokości
          • Puree owocowe:
          • Shake
          • Skrobia
            • Kukurydziana
            • ziemniaczana
          • Słód
          • Syrop glukozowy wiadro 900g i 15 kg
          • Śmietany:
            • Zwierzęce
            • Roślinne
          • Wafle
            • półsłodkie i wysokocukrowe
            • Miseczki do lodów
            • Rurki waflowe
            • Rurki dekoracyjne
            • Wachlarzyki, misie, zoo
          • Ziarna:
            • Dynia
            • Mak
            • Siemię
            • Sezam
            • Słonecznik
          • Żelatyna w proszku 180 bloom i w płatkach 200 bloom

              Dodatkowo posiadamy:

              • Blachy
                • Aluminiowe
                • Ze stali nierdzewnej
              • Flary -race
              • Folie dekoracyjne
              • Formy do ciast:
                • Aluminiowe
                • Papierowe do ciast i mufinek
                • Silikonowe
              • Formy do pralin
                • Silikonowe
                • Z poliwęglanu
              • Kubki papierowe do kawy i deserów lodowych
              • Łopatki i łyżeczki drewniane i plastikowe
              • Masy cukrowe i opłatki różnej grubości do drukowania
              • Maty silikonowe
                • Air maty różne rozmiary
                • Gładkie
              • Naboje do syfonów do bitej śmietany
              • Podkłady
                • Papierowe: białe, czarne, srebrne, złote i inne różne wzory
              • Ranty
                • Aluminiowe
                • Ze stali nierdzewnej
              • Serwetki jednorazowe
              • Skrobki
              • Szpatuły  silikonowe
              • Świeczki
              • Topery
              • Tylki
              • Worki – rękawy cukiernicze
              • Wykrojniki