• Zadzwoń: 42 636 28 20
  • Napisz: handel@margo-grupa.pl
  • Pracujemy: pn-pt 07:00-16:00

Euforia

Euforia

 BISZKOPT:

Ubić:

  • 360g jaj
  • 450g rozdrobnionych migdałów (50/50)
  • 60 g mąki

Ubić na sztywno 180g białek jaj z 45 g cukru. Wymieszać masę migdałową z ubitym białkiem, na koniec dodać przesianą mąkę.
Piec przez 4-5 minut w 250 oC.

MUS KAWOWY

  • Creme a`la carte Tia-Crem 200g
  • Bita śmietana 300g
  • Żelatyna w płatkach 1 szt

Żelatynę namoczyć, rozpuścić. Creme a`la Carte podgrzać do temp ok. 35-40oC, żelatynę wymieszać z  Creme a’ la Carte. Następnie stopniowo łączyć z bitą śmietaną.

MUS SZAMPAŃSKI

  • Creme a la carte Champ-krem 200 g
  • Bita śmietana 300g
  • Żelatyna w płatkach 1 szt

Żelatynę namoczyć rozpuścić, Creme a`la carte podgrzać do temp ok. 35-40oC. Żelatynę wymieszać z Cremem a`la carte. Następnie stopniowo łączyć z bitą śmietaną.