- Aromaty
- Alkohole zżelowane, ekstrakty alkoholowe
- Barwniki spożywcze
- W proszku do mas cukrowych, śmietany, kremów, glaze
- W żelu do mas cukrowych, śmietany, kremów, glaze
- Perłowe do czekolady, glaze, mas cukrowych: w proszku, sprayu,
- Bakalie
- Ananas suszony, kandyzowany
- Mango suszone
- Migdał cały ze skórką i blanszowany, kostka, słupek, mączka
- Orzechy: brazylijski, laskowy, nerkowiec, pinii, pekan
- Pistacje całe zielone i prażone solone
- Rodzynki
- Żurawina kandyzowana cała i cięta
- Czekolady o różnej płynności i zawartości kakao
- Dekoracje różne kształty:
- Cukrowe posypki
- Czekoladowe: figurki, foremki, korpusy, liście, posypki,
- Opłatkowe: kwiaty, liście, opłatki 14,5cm i 21cm
- Formy różne rozmiary:
- Aluminiowe
- Papierowe
- Silikonowe do ciast i deserów
- Z poliwęglanu
- Ze stali nierdzewnej
- Galaretki z barwnikami naturalnymi
- Kakao
- 10%-12%
- 22%-24%
- Czarne Deep Black
- Klej spożywczy
- Kremy budyniowe
- Marmolady wieloowocowe i z róży
- Masy cukrowe:
- 250g i 1kg do obkładania różne kolory
- 1 kg do figurek
- Mieszanki cukiernicze w proszku
- Nadzienia
- owocowe z owocami i gładkie na zimno i termostabilne
- z alkoholem
- Owoce
- Jabłko prażone
- Liofilizowane w kawałkach i w pudrze
- W syropie wiśnia amarena i żurawina
- W żelu: 5kg na zimno i 14kg termostabilne
- Pasty smakowe Pregel, Callebaut, Barbara Luijckx
- Owocowe
- Klasyczne w tym też 100%: orzech laskowy, włoski, pistacja
- Podkłady
- Papierowe: białe, czarne, złote
- Plastikowe czarne, przeźroczyste
- Pojemniki plastikowe – pucharki do musów
- Polewy:
- Czekoladowe: miękkie i twarde
- Błyszczące miral glaze: owocowe i klasyczne
- Bez temperowania
- Prażynki
- Produkty gotowe:
- Babeczki kruche
- Biszkopty 60x 40: białe, biało-brązowe, brązowe
- Mini ptysie
- Pudełka papierowe
- Puree owocowe: Leonce Blanc, Ponthier, Premium, Zentis
- Syrop glukozowy wiadro 15 kg
- Śmietany:
- Zwierzęce 30% i 36%
- Roślinne z cukrem i bez, wegańskie
- Tłuszcze: margaryna 80% blok, masło kakaowe, frytura, w sprayu
- Variegatury do ciast i lodów
- Worki cukiernicze 12- 30 cm, 18- 46cm, 21- 51cm, 24-59cm
- Zamsze do czekolady
- Zamrażacz do czekolady
- Żelatyna spożywcza
- 180 bloom w proszku
- 200 bloom – gold w płatkach
- Żele cukiernicze
- Instant w proszku
- W wiadrach
- W kartonach – do żelownicy
Serwis wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na wykorzystywanie plików cookies.